+36 1 463 3948

Diploma konzulens jelentkezés rendje

Közzétéve: 2023. február 28. 10:04

Utoljára módosítva: 2024. február 16. 12:28

A diploma konzulens beosztás rendszere az Épületszerkezettani Tanszéken:

  1. A tanszék a Neptunból tölti le a diplomatárgyak névsorait. Akinek nincsen a Neptunban felvéve a diploma (bármilyen okból), annak nem tudunk konzulenst sem adni amíg ezt nem pótolja. A diploma névsorokat a félév elején legalább heti rendszerességgel frissítjük.
  2. A hallgatónak a TIR eredményközlőn keresztül kell jelentkeznie (minden lap alján megtalálható itt a tanszéki honlapon)
  3. A lap alján a Neptun kódot kell beírni és a “Mutasd!” gombra kattintva jelennek meg a hallgatói rekordok
  4. Itt a megfelelő diploma tantárgynál (ha már benne van a rendszerben) kell a Témavezető, Téma, Kiemelt szakág, Specializációs Diploma mezőket kitölteni és 1 maximum 3 épszerk konzulenst "felkérni”. Ha ez megtörtént akkor a “Küldd!” gombra kell kattintani.
  5. A tanszék ezen adatok alapján hozza meg a konzulens hozzárendelés döntést, ami a döntés mezőben fog majd megjelenni. A felkért konzulensek a megjelölés sorrendjében nyilatkoznak, hogy elfogadják-e a felkérést. Ha a három felkértből egyik konzulens sem tudja vállalni (pl. megteltek) akkor más konzulenseket kell bejelölni.
  6. Az előzetes személyes egyeztetés természetesen továbbra is lehetséges, sőt kifejezetten javasolt, hogy mindenki vegye fel a kapcsolatot a kiszemelt oktatókkal és kérje fel őket a jelentkezés jóváhagyására vagy elutasítására. A hivatalos jelentkezésnek azonban a fent leírtak szerint kell történnie.
  7. A választható oktatók listáját a tanszéki diploma felelős állítja be. Ha a listában nem szereplő oktatót szeretné valaki konzulensnek felkérni, akkor az illető oktatónak és a diplomafelelősnek írjon először az ügyben.

Choose Colour